top of page
INFO

2016

Street Art Streets

In 2016 hebben we een Koopzondag event georganiseerd met 10 Deventer Kunstenaars in de Deventer binnenstad.

WIE?
Diverse kunstenaars uit Deventer zijn op 6 november 2016 aan het werk in de binnenstad. Hun stijlen variëren van illustratief, stencil art tot cartoon-achtige stijl, maar ook op onverwachte plekken kan je de mooiste dingen tegenkomen.

>> Hier vindt u het programma
 
WAT?
Op diverse locaties maken street art kunstenaars kunstwerken op speciaal voor de gelegenheid geplaatst "straathoeken".  Ze werken met onder andere met stiften, kwasten, spuitbussen en verf. Maar ook andere losse street art vrolijkt op deze zondag het straatbeeld op. 

>> Hier vindt u het programma
 
WAAR?
StreetArtStreets speelt zich af in de winkelstraten van de Deventer binnenstad.

>> Hier vindt u de locaties
 
WANNEER?
StreetArtStreets vindt plaats op Koopzondag 6 november 2016 van 12 tot 17 uur.
Daarna zijn de gemaakte kunstwerken nog tot januari in diverse etalages in Deventer te zien. En te zien op deze website.

 

 

DOOR WIE?

Egbert.EGD en Karlijn Ribbers Producties organiseren samen deze eerste versie van StreetArtStreets. Hun droom is om het Deventer straatbeeld op te verfraaiien met street art. In veel steden zijn prachtige grote muurschilderingen en andere kunstwerken in het straatbeeld te vinden. In Deventer is, ondanks zijn culturele karakter, nog niet veel te vinden. En daar brengen zij graag verandering in. 

 

Egbert.EGD is ondernemer in het creatieve vak en maakt graffiti- en stencil art en muurschilderingen in opdracht. Daarnaast geeft hij street art / graffiti workshops voor volwassenen en kinderen en is hij vormgever en marketeer. 

 

Karlijn Ribbers is cultureel producent. Ze is regelaar op gebied van (pop)muziek, theater, festivals en beeldende kunst en werkt als productieleider of marketeer voor onder andere voor Oerol, productiehuis ON en ArtEZ Conservatorium. 

 

Lees in dit nieuwsbericht hier de hoe het was.

Bekijk hier de Foto's van:

bottom of page