top of page
  • Writer's picturestreetartstreets

Street Art evenement in Deventer Binnenstad


Op Koopzondag 6 november vindt het nieuwe evenement StreetArtStreets plaats in de winkelstraten van de binnenstad in Deventer.

Op ongeveer 10 locaties maken street art kunstenaars kunstwerken op speciaal voor de gelegenheid geplaatste panelen. De kunstenaars zijn uit Deventer afkomstig en werken met onder andere met stiften, kwasten, spuitbussen en verf. Maar ook wildbreiers en andere losse street art vrolijken op deze zondag het straatbeeld op. Het publiek kan de artiesten aan het werk zien van 12 tot 17 uur en natuurlijk zijn zij bereid om hun werk toe te lichten en vragen te beantwoorden. Na afloop van het evenement verhuizen de kunstwerken naar lege etalages in de Deventer Binnenstad om daar tot en met januari de binnenstad mee op te fleuren.

De programmering en exacte locaties worden in de komende weken bekend gemaakt op www.streetartstreets.nl. De organisatie is in handen van creatief ondernemer Egbert.EGD en cultureel producent Karlijn Ribbers Producties in opdracht van Stichting Deventer Binnenstadsmanagement

Rond 17 oktober meer informatie over de programmering en locaties!

Volg ons op:

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de organisatie:

- Karlijn Ribbers Producties / Karlijn Ribbers / 06-12279367 / karlijn@karlijnribbers.nl (afwezig van 1 t/m 13 oktober)

- Egbert.EGD / Egbert Scheffer / 06-24416387 / e.scheffer@egbertegd.nl


27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page