top of page
  • Writer's picturestreetartstreets

Koffie Mural Havenkwartier LOS


Koffiedok en Haven Oost hadden voor LOS hun muur beschikbaar gesteld om te laten beschilderen door een aantal straat kunstenaars waaronder Tikster, Muurpret en Bartek. Zij hebben met het thema koffie een muurschildering van 40m2 gemaakt in 3 dagen. Bekijk hier de making of video.

De koffie mural op het Havenkwartier Deventer zal waarschijnlijk maar kort te zien zijn, omdat binnenkort de bouw van de studenten flat op die locatie zal plaats vinden. Dus kom kijken tijdens LOS hoe deze 40m2 muur een prachtige mural word, en het Havenkwartier tijdelijk opvrolijkt.

Street Art Streets is een project van Havenkwartierder Egbert.EGD, hij wil samen met diverse straat kunstenaars de culturele stad Deventer nog mooier te maken door het organiseren van street art in de vorm van murals en evenementen. In 2016 deed hij dit met 10 kunstenaars in de binnenstad, in 2018 staat op de planning om de eerste grote mural in het thema ‘Deventer 1250 jaar’ op een prominente plek in de stad te gaan organiseren. De locatie en datum daarvan worden binnenkort bekend gemaakt.

Volg voor meer info: http://instagram.com/streetartstreets of www.streetartstreets.nl


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page